slider imageslider image

Maandmenu - Januari

Maandmenu flyer

Maandmenu - Februari

Maandmenu flyer

Maandmenu - Maart

Maandmenu flyer

Maandmenu - April

Maandmenu flyer

Maandmenu - Mei

Maandmenu flyer

Maandmenu - Juni

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic

aardappeltaartje met grijze garnaal,wakamé en tempura van langoustine. / 24 €

Of
Oesters gegratineerd./26 €
Of
jakobsvruchten met tomaat, olijfolie en rozemarijn /24 €
Of
Huisgemaakte pasta met Parmezaan en Italiaanse ham./ 18 €

Sorbet van de dag .(5€)

Zeetongfilet gevuld met prei en spinazie , mosseltjes, zachte curry ./ 29 €

Of

Dunne lende met coeur de boeuf, top mini mozzarella ,rolletjes mergpompoen ./ 30 €

Vers gedraaid vanille ijs , rood fruit , chocolade met zeezout ,sinaas,munt en roze peper ./ 8.50 €

€ 0

€ 69 koffie en gepaste wijnen inbegrepen

Maandmenu - Juli

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic

Artisanale garnaalkrokketjes ./ 16€
Of
langoustines thermidor./ 22 €
Of
schotse toast met roerei en gerookte zalm ./ 21€
Of
rundscarpaccio met sorbet van basiliek ,mozzarella en tomaat ./ 18 €
Of
Zuiderse gaspatcho met grijze garnalen ./ 10 €

Sorbet van passie, mango,gember en limoen (5€)

Zeetongfilet met spinazie, prei, tomaat en fregola sarda / 29 €

Of

krokant op vel gebakken bil van hoevekip ,
stroaardappelen met sjalot, spek en zoete pepers .
crumbel van geitenkaas en zwarte sesam . / 25 €


Salade van aardbeien met zwarte peper, vanille-ijs "a la minute "
sabayon van zoethout . / 8.50 €

€ 69 apert ,koffie en wijn

Maandmenu - Augustus

Menu Idem van Julie

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic

Menu idem maand Juli

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - September

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic


Creatie van gerookte zalm
Couscous van bloemkool / Nobashi garnaal / komkommer
Of
Warm aardappeltaartje
Grijze garnaal / tempura van langoustine
OF
Gegratineerde oesters
Tomaat / spinazie / champagne


Créme van brocoli,emulsie van tomaat en pepers
Melkschuim

sorbet 5€ supp

Zeebaars met fregola Sarda ,asperges
Mimosa van ei
OF
Kalfsvlees / zuiderse groentjes / enkele chips
Zachte pickles

Blanc-manger / chocolade / passie en mango















Koffie en snoepjes.

€ 69 Aperitief,wijnen en koffie

Maandmenu - Oktober

Wegens coronavirus crisis is deze menu enkel te verkrijgen in een take-away traiteur-formule aan 43€.

********************************************************** Optioneel **********************************************************

Extra aperitiefhapjes aan 2,50€ per stuk.



******************************************************** Voorgerecht ********************************************************

Gegratineerde oesters met champagne,spinazie en tomaat.
Of
Rundscarpaccio,wakamé, gemarineerde champignons,
Sambaiazijn en gerookte olijfolie topper!!!
Of
Tempura van zeewatergarnaal,crème van belgian pickles,
Fris zure groentjes.



************************************************************* Soep *************************************************************

Witloofroomsoep met spekjes



*********************************************************************************************************************************

Sorbet vers gedraaid
5€ supplement



******************************************************** Hoofgerecht ********************************************************

Dagverse vis volgens aanbod.
Of
Filet van hert , topinambour, witloof en knolselder.



********************************************************** Dessert **********************************************************

Ijsgekoelde vanilletaartje "Ilke" met krokant amandelbrood,
Vloeibare frambozen



*********************************************************************************************************************************

heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

Maandmenu - November

Wegens coronavirus crisis is deze menu enkel te verkrijgen in een take-away traiteur-formule aan 43€.

********************************************************** Optioneel **********************************************************

Extra aperitiefhapjes aan 2,50€ per stuk.



******************************************************** Voorgerecht ********************************************************

Ravioli van jakobsschelp en langoestine
met knolselder en schaaldierenjus .
of
tartaar van rund op Antwerpse wijze
(selder,mosterd,parmezaan en pesto)
of
huisgemaakte garnaalkroketjes .



************************************************************* Sorbet ************************************************************

Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.



******************************************************** Hoofgerecht ********************************************************

Kleine vichyssoise met spek van kalkoen .

Dagverse vis volgens marktaanbod
Of
Volledig ontbeend kwarteltje op crème van knolselder, zoet zure witloof en mini gratin .
of zelfde bereiding met fazant


********************************************************** Dessert **********************************************************

Ijsnoga met amandel en chocolade .



*********************************************************************************************************************************

heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

Maandmenu - December

Wegens coronavirus crisis is deze menu enkel te verkrijgen in een take-away traiteur-formule aan 43€.

******************************************************** Voorgerecht ********************************************************

Ravioli van langoustines met spaghetti
van mergpompoen .

OF

Black-Tigers, gepaneerd in panko met plattekaas, komkommer en radijs .

OF

Naamse slakjes met amandel,tomaat en kruiden.


************************************************************* Sorbet ************************************************************

Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.

******************************************************** SOEP ********************************************************

Soepje van ui met kleine kaassouflé op toast.


******************************************************** Hoofgerecht ********************************************************

Vis van de dag.

OF

Graangevoederde kalfskroon, rauw gebakken bloemkool met kandij, sjalot, nootjes en balsamico,
witloof en pickles.


********************************************************** Dessert **********************************************************

Signatuur van jonagold appel 3D


*********************************************************************************************************************************

heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen.