Take-away - Hoofdschotels
Hoofdschotels, | |
---|---|
Vis, | |
Zeevruchtenschotel Royal met kreeft min.2 pers | 45€ P.P. |
Zeetong op molenaars wijze 300 gr | 30€ |
Kreeft met kruidenboter 500 gr | dagprijs |
Kreeft op thaise wijze 500 gr | dagprijs |
Kokosmelk,citroengras,en basmati . | |
Juni is maand van de babykreeft ganse kreeft 350 gr | 26€ |
“zie bovenstaande bereidingen | |
Ravioli van scampi en dagvis | 22€ |
Gegrilde zalmfilet (min. 2 pers.) | 23€ P.P. |
Met “lemonpepper” seizoengroentjes en krieltjes. | |
Gegrilde tarbot | 32€ P.P. |
Brandade van kabeljauw (min. 2 pers.) | 24€ P.P. |
Gecompoteerde kabeljauw met groentjes en kaas klaar om te gratineren | |
Bouillabaisse met vis variatie (scampi, gamba,..) (min. 2 pers.) | 28€ P.P. |
Met rouille en toastjes | |
Gevogelte, | |
Kip-appelmoes,krieltjes | 10€ |
Ontbeende kippebil. | |
Krokante pekingeend (min. 2 pers.) | 17€ P.P. |
Appelsien of pepersaus,basmati en gewokte groentjes. | |
Vol aux vent (min. 2 pers.) | 14€ P.P. |
Vlees, | |
Dunne lende gegrild 350gr | 28€ |
Kruidenboter,gratin. | |
Osso buco met verse pasta | 27€ |
Varkenswangetjes met bruin bier | 19€ |
Lamskroon met seizoengroentjes ,gratin | 26€ |
Huisbereide americain met salade | 17€ |
Specialiteit van het huis | |
Hesp met witloof en aardappelpuree (min. 2 pers.) | 15€ |
Boudha fingers in de groentewok met pasta | 14,50€ |
Huisgemaakte stoofvlees (min. 2 pers) | 13€ P.P. |
Balletjes in tomatensaus (min. 2 pers) | 12€ P.P. |
Huisgemaakte bolognaisesaus met verse tomaten, basiliek en kalfsgehakt | 12€ / kg |
Hachis parmentier | 16€ |
Kalfsgehakt, spinazie (witloof / bloemkool kan ook) en puree klaar om te gratineren | |
Homemade lasagne | 13€ |