slider imageslider image

Maandmenu - November

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers of Glaasje champagne €7, top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic

Flash info: op donderdag 1 november zal het restaurant open zijn!

Ravioli van jakobsschelp en langoestine
met knolselder en schaaldierenjus .
of
tartaar van rund op Antwerpse wijze
(selder,mosterd,parmezaan en pesto)
of
huisgemaakte garnaalkroketjes .

Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.
Kleine vichyssoise met spek van kalkoen .

Dagverse vis volgens marktaanbod
Of
Volledig ontbeend kwarteltje op créme van knolselder, zoet zure witloof en mini gratin .
“of zelfde bereiding met fazant “

ijsnoga met amandel en chocolade .


heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons ,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 Aperitief ,aangepaste wijnen en koffie