slider imageslider image

Maandmenu - November

Wegens coronavirus crisis is deze menu enkel te verkrijgen in een take-away traiteur-formule aan 43€.

********************************************************** Optioneel **********************************************************

Extra aperitiefhapjes aan 2,50€ per stuk.



******************************************************** Voorgerecht ********************************************************

Ravioli van jakobsschelp en langoestine
met knolselder en schaaldierenjus .
of
tartaar van rund op Antwerpse wijze
(selder,mosterd,parmezaan en pesto)
of
huisgemaakte garnaalkroketjes .



************************************************************* Sorbet ************************************************************

Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.



******************************************************** Hoofgerecht ********************************************************

Kleine vichyssoise met spek van kalkoen .

Dagverse vis volgens marktaanbod
Of
Volledig ontbeend kwarteltje op crème van knolselder, zoet zure witloof en mini gratin .
of zelfde bereiding met fazant


********************************************************** Dessert **********************************************************

Ijsnoga met amandel en chocolade .



*********************************************************************************************************************************

heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .