Maandmenu - November
Wegens coronavirus crisis is deze menu enkel te verkrijgen in een take-away traiteur-formule aan 43€.
********************************************************** Optioneel **********************************************************
Extra aperitiefhapjes aan 2,50€ per stuk.
******************************************************** Voorgerecht ********************************************************
Ravioli van jakobsschelp en langoestine
met knolselder en schaaldierenjus .
of
tartaar van rund op Antwerpse wijze
(selder,mosterd,parmezaan en pesto)
of
huisgemaakte garnaalkroketjes .
************************************************************* Sorbet ************************************************************
Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.
******************************************************** Hoofgerecht ********************************************************
Kleine vichyssoise met spek van kalkoen .
Dagverse vis volgens marktaanbod
Of
Volledig ontbeend kwarteltje op crème van knolselder, zoet zure witloof en mini gratin .
of zelfde bereiding met fazant
********************************************************** Dessert **********************************************************
Ijsnoga met amandel en chocolade .
*********************************************************************************************************************************
heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .