slider imageslider image

Maandmenu - Januari

Maanmenu januari

Salade van kwartel en tartaar van rode Bonito tonijn ,
gerookte olijfolie en nootjes.

of

gemarineerde makreelfilet met rode biet ,
enkele structuren van venkel.

crème van aardpeer met truffel

sorbet van mandarijn
met limoen
supp.5€

rug van kabeljauw
prei /spek /aardappel

of

Duke of Berkshire eierplant ,chips van merg pompoen ,
maldonzout en belgian pickles .


verloren kramiek met appeltjes,
speculaas ijs en chocolade .




heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - Februari

warm geitekaasje met spek en appel

of

salade van rode poon met kleine inktvisjes, tomaten-salsa en pesto van basiliek en pinda .

of

vraag naar onze suggestie.

sorbet van peer en gember
5€‚- supp.

vis volgens marktaanbod .

of

kalfslapje met aubergines, verse pasta en tomaten .

glaasje Blanc-Manger met passievrucht en chocolade .

heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - Maart

Zeebaars en langoustine
Sjalot /Rode wijn/ Mergpompoen

Of

Gyoza en jacobsschelp
Met topinamboer.

Crème van wortel met pinda
Gember en koriander

Kwartel ,kaasballetje
Met oude Brugse ,risotto
En bloemkool met kandij en
Balsamico

Of

dagverse visvangst

Ijsnoga met frambozen
Sabayon van hazelnoot

€ 69 Koffie-gepaste wijnen

Maandmenu - April

antwerpse rundstartaar
(specialiteit van het huis )

of

superlekkere vitello tonato
gefruite mozzarella en gepofte
kappertjes

of

creatie van hand gepelde grijze garnalen


crème van wortel met gember en koriander

sorbet van litchee,banaan en yuzu
afgedraaid in onze sorbetière
supplement 5€

melkgeit met z'n kaasje
spek en appel

of

dagverse vis aanvoer
volgens inspiratie van de chef

ijsnoga met frambozen en chocola met munt

€ 69 menu,apero,wijnen en koffie all-in

Maandmenu - Mei

Kleine carpaccio en Runds tartaar
Koningskruid,olijf,AOP mini mozzarella

Of

Black -tiger,sjalot /bloemkool
Nootjes

Créme van Asperges met zalm
En tuinkers.

sorbet van de dag ,
afgedraaid in onze sorbetière
supplement 5€

Mechelse koekoek
Enerzijds krokant gebakken
Anderzijds in balbottine
Enkele lentegroentjes
En sausje van pickles


Vanilleijstaartje
Krokante koekjes
Met amandel

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - Juni


Reuze zeewatergarnaal /coulis van erwt / salsa van radijs,
bietjes en bloemkool in vinaigrette .

Huisgemaakte pasta met tomaat ,parmezaan en
Italiaanse ham en basilicum .

Sorbet van de dag 5 €

Stukje blue-blanc Belge ,dauphine aardappelen,
zandworteltjes en sluimererwten .

vers gedraaid vanille ijs , rood fruit chocolade en munt .

€ 69

€ 69 koffie en gepaste wijnen inbegrepen

Maandmenu - Juli

tataki van tonijn, kleine tartaar, nootjes en balsamico .
of
pani-puri in drie varianten .
---------------------------------------
Degustatie van reuzezeewatergarnaal, gefruit met pandanrijsten pittige komkommersalade .

------------------------------------------

Sorbet van de dag huisgemaakt op t'moment (5€)

----------------------------------------------

visje van de dag , gegrild met zomergroentjes en parelpasta .

Of

Mooie stukje Belgisch rund , kaviaar van eierplant, mini ratatouille, enkele chips van mergpompoen,
dragonemulsie .


----------------------------------------------


versgedraaid vanille-ijs / rood fruit/eiwitschuim en sabayon van kriekbier .

€ 69 apert ,koffie en wijn

Maandmenu - Augustus

zeetong/sot 'ly laisse /sluimererwt .
of
rundscarpaccio /sorbet van basiliek .
of
bouchotmosseltjes met thaise curry en koriander .


gaspacho met enkele grijze garnalen .

Sorbet van kriek en kriekbier .
(5€ toeslag)

Visje van de dag
Volgens aanvoer
Of
Dunne lende van graankalf, tomaat / kappertjes en stapelkrieltjes


crème bruleé

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - September

Hamachi met citrus, wakamé, olijfolie en kleine pepers.
of
Slakjes met tomaat , look en spinazie .

huisgemaakte dim-sum van kalf en langoestiene ,
lichte jus met provinciaalse groentjes.

sorbet van de dag huisgemaakt en op het moment gedraaid 5€ supp.

Iberisch "pluma" varken , oesterzwam-lenteui , kroket van varkenspoot en garnaal .

of

dagverse vis volgens marktaanbod


chocolade citroen en meringue.









Koffie en snoepjes.

€ 69 Aperitief,wijnen en koffie

Maandmenu - Oktober

Flash info: op donderdag 1 november zal het restaurant open zijn!

Gegratineerde oesters met champagne,spinazie en tomaat.
Of
Rundscarpaccio,wakamé, gemarineerde champignons,
Sambaiazijn en gerookte olijfolie topper!!!
Of
Tempura van zeewatergarnaal,crème van belgian pickles,
Fris zure groentjes.

Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.

Dagverse vis volgens aanbod.
Of
Filet van hert , topinambour, witloof en knolselder .

Ijsgekoelde vanilletaartje "Ilke" met krokant amandelbrood,
Vloeibare frambozen




heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 All-in Aperitief ,wijnen en koffie

Maandmenu - November

Flash info: op donderdag 1 november zal het restaurant open zijn!

Ravioli van jakobsschelp en langoestine
met knolselder en schaaldierenjus .
of
tartaar van rund op Antwerpse wijze
(selder,mosterd,parmezaan en pesto)
of
huisgemaakte garnaalkroketjes .

Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.
Kleine vichyssoise met spek van kalkoen .

Dagverse vis volgens marktaanbod
Of
Volledig ontbeend kwarteltje op crème van knolselder, zoet zure witloof en mini gratin .
of zelfde bereiding met fazant

ijsnoga met amandel en chocolade .


heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 Aperitief ,aangepaste wijnen en koffie

Maandmenu - December

Ravioli van langoustines met spaghetti
van mergpompoen .

OF

Black-Tigers, gepaneerd in panko met plattekaas, komkommer en radijs .

OF

Naamse slakjes met amandel,tomaat en kruiden.

Sorbet 5€

Soepje van ui met kleine kaassouflé op toast .

Vis van de dag .

OF

Graangevoederde kalfskroon ,rauw gebakken bloemkool met kandij , sjalot ,nootjes en balsamico ,
witloof en pickles .


Versgedraaid vanille-ijs, chocolade, sabayon van frangelico .


heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .


€ 69 aperitief, gepaste wijnen en koffie