slider imageslider image

Maandmenu - Januari

Maanmenu januari

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic

Salade van kwartel en tartaar van rode Bonito tonijn ,
gerookte olijfolie en nootjes.

of
Artisanale garnaalkroketten.
of
ravioli van scampi .
of
gebakken ganzenlever met peperkoek en mango 10€ sup.

crème van aardpeer met truffel

sorbet van mandarijn
met limoen
supp.5€

rug van kabeljauw
prei /spek /aardappel

of

Duke of Berkshire eierplant ,chips van merg pompoen ,
maldonzout en belgian pickles .


verloren kramiek met appeltjes,
speculaas ijs en chocolade .




heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - Februari

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic

warm geitekaasje met spek en appel

of

salade van rode poon met kleine inktvisjes, tomaten-salsa en pesto van basiliek en pinda .

of

Terrine van parelhoen,ganzelever en zwarte pens,
appelconfijt met citroen en zoethout.

sorbet van peer en gember
5€‚- supp.

vis volgens marktaanbod .

of

Kalfslende met kaviaar van aubergine, gekonfijte kerstomaatjes en Zweedse aardappeltjes .

glaasje Blanc-Manger met passievrucht en chocolade .

heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - Maart

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic

Zeebaars en langoustine
Sjalot /Rode wijn/ Mergpompoen
Of
Gyoza en jacobsschelp
Met topinamboer.
Of.
gebakken ganzenlever met appel,
honing ,calvados en peperkoek .(sup. 10€)

Crème van wortel met pinda
Gember en koriander

sorbet 5€

mooie stukje rundvlees ,Rouge de flandres,
aardappelmatje en fijne groentjes.

Of
Gevulde zeetong, met witloof en grijze garnalen .


Glaasje vanille-ijs met framboos, eiwitschuim en sabayon van perzikbier .

€ 69 Koffie-gepaste wijnen

Maandmenu - April

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic

Jakobsschelp en chips van zwarte pens met appel-knolselder.

of
Vitello met avocado ,sorbet van granny smith, zwarte sesam en gerookte olijfolie.

of

Hachis van zeewatergarnaal met avocado,gremolata ,tomaat met parmezaan.



Soepje van doperwt melkschuim en hazelnootcrumble.

sorbet suppl. 5€

Visje van de dag

of
Piepkuiken met lente groentjes

gebakken ananas met suiker, curry en kaneel, ijs van coco en z'n sneeuw.

€ 69 menu,apero,wijnen en koffie all-in

Maandmenu - Mei

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic

Lauwe salade van asperge ,sjalot ,notenolie, beignet Black-tiger,
rucola en pinda .
of
Beignet van baars met wakamé ,zoet zuur van appelsien en mosterd.
of
Carpacio en rundstartaar .
of
asperges op vlaamse wijze

Créme van Asperges met garnaaltjes,
En tuinkers.

sorbet van de dag ,
afgedraaid in onze sorbetière
supplement 5€
Kalfsvlees met asperges ,krieltjes, salsa van tomaat en gefruit kaasbolletje.
of
vis van de dag

Carpaccio van ananas met granaatappel ijs van mango en passievrucht .
Of.
Huisgemaakt ijslam op bestelling 6€ spp.P.P


€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - Juni

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic

aardappeltaartje met grijze garnaal,wakamé en tempura van langoustine. / 24 €

Of
Oesters gegratineerd./26 €
Of
jakobsvruchten met tomaat, olijfolie en rozemarijn /24 €
Of
Huisgemaakte pasta met Parmezaan en Italiaanse ham./ 18 €

Sorbet van de dag .(5€)

Zeetongfilet gevuld met prei en spinazie , mosseltjes, zachte curry ./ 29 €

Of

Dunne lende met coeur de boeuf, top mini mozzarella ,rolletjes mergpompoen ./ 30 €

Vers gedraaid vanille ijs , rood fruit , chocolade met zeezout ,sinaas,munt en roze peper ./ 8.50 €

€ 0

€ 69 koffie en gepaste wijnen inbegrepen

Maandmenu - Juli

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic

Artisanale garnaalkrokketjes ./ 16€
Of
langoustines thermidor./ 22 €
Of
schotse toast met roerei en gerookte zalm ./ 21€
Of
rundscarpaccio met sorbet van basiliek ,mozzarella en tomaat ./ 18 €
Of
Zuiderse gaspatcho met grijze garnalen ./ 10 €

Sorbet van passie, mango,gember en limoen (5€)

Zeetongfilet met spinazie, prei, tomaat en fregola sarda / 29 €

Of

krokant op vel gebakken bil van hoevekip ,
stroaardappelen met sjalot, spek en zoete pepers .
crumbel van geitenkaas en zwarte sesam . / 25 €


Salade van aardbeien met zwarte peper, vanille-ijs "a la minute "
sabayon van zoethout . / 8.50 €

€ 69 apert ,koffie en wijn

Maandmenu - Augustus

Menu Idem van Julie

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic

Menu idem maand Juli

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - September

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic


Creatie van gerookte zalm
Couscous van bloemkool / Nobashi garnaal / komkommer
Of
Warm aardappeltaartje
Grijze garnaal / tempura van langoustine
OF
Gegratineerde oesters
Tomaat / spinazie / champagne


Créme van brocoli,emulsie van tomaat en pepers
Melkschuim

sorbet 5€ supp

Zeebaars met fregola Sarda ,asperges
Mimosa van ei
OF
Kalfsvlees / zuiderse groentjes / enkele chips
Zachte pickles

Blanc-manger / chocolade / passie en mango















Koffie en snoepjes.

€ 69 Aperitief,wijnen en koffie

Maandmenu - Oktober

Wegens coronavirus crisis is deze menu enkel te verkrijgen in een take-away traiteur-formule aan 43€.

********************************************************** Optioneel **********************************************************

Extra aperitiefhapjes aan 2,50€ per stuk.



******************************************************** Voorgerecht ********************************************************

Gegratineerde oesters met champagne,spinazie en tomaat.
Of
Rundscarpaccio,wakamé, gemarineerde champignons,
Sambaiazijn en gerookte olijfolie topper!!!
Of
Tempura van zeewatergarnaal,crème van belgian pickles,
Fris zure groentjes.



************************************************************* Soep *************************************************************

Witloofroomsoep met spekjes



*********************************************************************************************************************************

Sorbet vers gedraaid
5€ supplement



******************************************************** Hoofgerecht ********************************************************

Dagverse vis volgens aanbod.
Of
Filet van hert , topinambour, witloof en knolselder.



********************************************************** Dessert **********************************************************

Ijsgekoelde vanilletaartje "Ilke" met krokant amandelbrood,
Vloeibare frambozen



*********************************************************************************************************************************

heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

Maandmenu - November

Wegens coronavirus crisis is deze menu enkel te verkrijgen in een take-away traiteur-formule aan 43€.

********************************************************** Optioneel **********************************************************

Extra aperitiefhapjes aan 2,50€ per stuk.



******************************************************** Voorgerecht ********************************************************

Ravioli van jakobsschelp en langoestine
met knolselder en schaaldierenjus .
of
tartaar van rund op Antwerpse wijze
(selder,mosterd,parmezaan en pesto)
of
huisgemaakte garnaalkroketjes .



************************************************************* Sorbet ************************************************************

Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.



******************************************************** Hoofgerecht ********************************************************

Kleine vichyssoise met spek van kalkoen .

Dagverse vis volgens marktaanbod
Of
Volledig ontbeend kwarteltje op crème van knolselder, zoet zure witloof en mini gratin .
of zelfde bereiding met fazant


********************************************************** Dessert **********************************************************

Ijsnoga met amandel en chocolade .



*********************************************************************************************************************************

heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

Maandmenu - December

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic


Ravioli van langoustines met spaghetti
van mergpompoen .

OF

Black-Tigers, gepaneerd in panko met plattekaas, komkommer en radijs .

OF

Naamse slakjes met amandel,tomaat en kruiden.

Sorbet 5€

Soepje van ui met kleine kaassouflé op toast .

Vis van de dag .

OF

Graangevoederde kalfskroon ,rauw gebakken bloemkool met kandij , sjalot ,nootjes en balsamico ,
witloof en pickles .


Versgedraaid vanille-ijs, chocolade, sabayon van frangelico .


heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .


€ 69 aperitief, gepaste wijnen en koffie