Maandmenu - Januari
Maandmenu - Februari
Maandmenu - Maart
Aperitief van het huis met enkele smaakmakers
of
Glaasje champagne €8
top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic
Zeebaars en langoustine
Sjalot /Rode wijn/ Mergpompoen
Of
Gyoza en jacobsschelp
Met topinamboer.
Of.
gebakken ganzenlever met appel,
honing ,calvados en peperkoek .(sup. 10€)
Crème van wortel met pinda
Gember en koriander
sorbet 5€
mooie stukje rundvlees ,Rouge de flandres,
aardappelmatje en fijne groentjes.
Of
Gevulde zeetong, met witloof en grijze garnalen .
Glaasje vanille-ijs met framboos, eiwitschuim en sabayon van perzikbier .
€ 69 Koffie-gepaste wijnen
Maandmenu - April
Aperitief van het huis met enkele smaakmakers
of
Glaasje champagne €8
top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic
Jakobsschelp en chips van zwarte pens met appel-knolselder.
of
Vitello met avocado ,sorbet van granny smith, zwarte sesam en gerookte olijfolie.
of
Hachis van zeewatergarnaal met avocado,gremolata ,tomaat met parmezaan.
Soepje van doperwt melkschuim en hazelnootcrumble.
sorbet suppl. 5€
Visje van de dag
of
Piepkuiken met lente groentjes
gebakken ananas met suiker, curry en kaneel, ijs van coco en z'n sneeuw.
€ 69 menu,apero,wijnen en koffie all-in
Maandmenu - Mei
Aperitief van het huis met enkele smaakmakers
of
Glaasje champagne €8
top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic
Lauwe salade van asperge ,sjalot ,notenolie, beignet Black-tiger,
rucola en pinda .
of
Beignet van baars met wakamé ,zoet zuur van appelsien en mosterd.
of
Carpacio en rundstartaar .
of
asperges op vlaamse wijze
Créme van Asperges met garnaaltjes,
En tuinkers.
sorbet van de dag ,
afgedraaid in onze sorbetière
supplement 5€
Kalfsvlees met asperges ,krieltjes, salsa van tomaat en gefruit kaasbolletje.
of
vis van de dag
Carpaccio van ananas met granaatappel ijs van mango en passievrucht .
Of.
Huisgemaakt ijslam op bestelling 6€ spp.P.P
€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen
Maandmenu - Juni
Aperitief van het huis met enkele smaakmakers
of
Glaasje champagne €8
top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic
aardappeltaartje met grijze garnaal,wakamé en tempura van langoustine. / 24 €
Of
Oesters gegratineerd./26 €
Of
jakobsvruchten met tomaat, olijfolie en rozemarijn /24 €
Of
Huisgemaakte pasta met Parmezaan en Italiaanse ham./ 18 €
Sorbet van de dag .(5€)
Zeetongfilet gevuld met prei en spinazie , mosseltjes, zachte curry ./ 29 €
Of
Dunne lende met coeur de boeuf, top mini mozzarella ,rolletjes mergpompoen ./ 30 €
Vers gedraaid vanille ijs , rood fruit , chocolade met zeezout ,sinaas,munt en roze peper ./ 8.50 €
€ 0
€ 69 koffie en gepaste wijnen inbegrepen
Maandmenu - Juli
Aperitief van het huis met enkele smaakmakers
of
Glaasje champagne €8
top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic
Artisanale garnaalkrokketjes ./ 16€
Of
langoustines thermidor./ 22 €
Of
schotse toast met roerei en gerookte zalm ./ 21€
Of
rundscarpaccio met sorbet van basiliek ,mozzarella en tomaat ./ 18 €
Of
Zuiderse gaspatcho met grijze garnalen ./ 10 €
Sorbet van passie, mango,gember en limoen (5€)
Zeetongfilet met spinazie, prei, tomaat en fregola sarda / 29 €
Of
krokant op vel gebakken bil van hoevekip ,
stroaardappelen met sjalot, spek en zoete pepers .
crumbel van geitenkaas en zwarte sesam . / 25 €
Salade van aardbeien met zwarte peper, vanille-ijs "a la minute "
sabayon van zoethout . / 8.50 €
€ 69 apert ,koffie en wijn
Maandmenu - Augustus
Menu Idem van Julie
Aperitief van het huis met enkele smaakmakers
of
Glaasje champagne €8
top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic
Menu idem maand Juli
€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen
Maandmenu - September
Aperitief van het huis met enkele smaakmakers
of
Glaasje champagne €8
top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic
Creatie van gerookte zalm
Couscous van bloemkool / Nobashi garnaal / komkommer
Of
Warm aardappeltaartje
Grijze garnaal / tempura van langoustine
OF
Gegratineerde oesters
Tomaat / spinazie / champagne
Créme van brocoli,emulsie van tomaat en pepers
Melkschuim
sorbet 5€ supp
Zeebaars met fregola Sarda ,asperges
Mimosa van ei
OF
Kalfsvlees / zuiderse groentjes / enkele chips
Zachte pickles
Blanc-manger / chocolade / passie en mango
Koffie en snoepjes.
€ 69 Aperitief,wijnen en koffie
Maandmenu - Oktober
Wegens coronavirus crisis is deze menu enkel te verkrijgen in een take-away traiteur-formule aan 43€.
********************************************************** Optioneel **********************************************************
Extra aperitiefhapjes aan 2,50€ per stuk.
******************************************************** Voorgerecht ********************************************************
Gegratineerde oesters met champagne,spinazie en tomaat.
Of
Rundscarpaccio,wakamé, gemarineerde champignons,
Sambaiazijn en gerookte olijfolie topper!!!
Of
Tempura van zeewatergarnaal,crème van belgian pickles,
Fris zure groentjes.
************************************************************* Soep *************************************************************
Witloofroomsoep met spekjes
*********************************************************************************************************************************
Sorbet vers gedraaid
5€ supplement
******************************************************** Hoofgerecht ********************************************************
Dagverse vis volgens aanbod.
Of
Filet van hert , topinambour, witloof en knolselder.
********************************************************** Dessert **********************************************************
Ijsgekoelde vanilletaartje "Ilke" met krokant amandelbrood,
Vloeibare frambozen
*********************************************************************************************************************************
heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .
Maandmenu - November
Wegens coronavirus crisis is deze menu enkel te verkrijgen in een take-away traiteur-formule aan 43€.
********************************************************** Optioneel **********************************************************
Extra aperitiefhapjes aan 2,50€ per stuk.
******************************************************** Voorgerecht ********************************************************
Ravioli van jakobsschelp en langoestine
met knolselder en schaaldierenjus .
of
tartaar van rund op Antwerpse wijze
(selder,mosterd,parmezaan en pesto)
of
huisgemaakte garnaalkroketjes .
************************************************************* Sorbet ************************************************************
Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.
******************************************************** Hoofgerecht ********************************************************
Kleine vichyssoise met spek van kalkoen .
Dagverse vis volgens marktaanbod
Of
Volledig ontbeend kwarteltje op crème van knolselder, zoet zure witloof en mini gratin .
of zelfde bereiding met fazant
********************************************************** Dessert **********************************************************
Ijsnoga met amandel en chocolade .
*********************************************************************************************************************************
heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .
Maandmenu - December
Wegens coronavirus crisis is deze menu enkel te verkrijgen in een take-away traiteur-formule aan 43€.
******************************************************** Voorgerecht ********************************************************
Ravioli van langoustines met spaghetti
van mergpompoen .
OF
Black-Tigers, gepaneerd in panko met plattekaas, komkommer en radijs .
OF
Naamse slakjes met amandel,tomaat en kruiden.
************************************************************* Sorbet ************************************************************
Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.
******************************************************** SOEP ********************************************************
Soepje van ui met kleine kaassouflé op toast.
******************************************************** Hoofgerecht ********************************************************
Vis van de dag.
OF
Graangevoederde kalfskroon, rauw gebakken bloemkool met kandij, sjalot, nootjes en balsamico,
witloof en pickles.
********************************************************** Dessert **********************************************************
Signatuur van jonagold appel 3D
*********************************************************************************************************************************
heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen.