slider imageslider image

Maandmenu - Januari

Maanmenu januari

Salade van kwartel en tartaar van rode Bonito tonijn ,
gerookte olijfolie en nootjes.

of

gemarineerde makreelfilet met rode biet ,
enkele structuren van venkel.

crème van aardpeer met truffel

sorbet van mandarijn
met limoen
supp.5€

rug van kabeljauw
prei /spek /aardappel

of

Duke of Berkshire eierplant ,chips van merg pompoen ,
maldonzout en belgian pickles .


verloren kramiek met appeltjes,
speculaas ijs en chocolade .




heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - Februari

warm geitekaasje met spek en appel

of

salade van rode poon met kleine inktvisjes, tomaten-salsa en pesto van basiliek en pinda .

of

vraag naar onze suggestie.

sorbet van peer en gember
5€‚- supp.

vis volgens marktaanbod .

of

kalfslapje met aubergines, verse pasta en tomaten .

glaasje Blanc-Manger met passievrucht en chocolade .

heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - Maart

Zeebaars en langoustine
Sjalot /Rode wijn/ Mergpompoen

Of

Gyoza en jacobsschelp
Met topinamboer.

Crème van wortel met pinda
Gember en koriander

Kwartel ,kaasballetje
Met oude Brugse ,risotto
En bloemkool met kandij en
Balsamico

Of

dagverse visvangst

Ijsnoga met frambozen
Sabayon van hazelnoot

€ 69 Koffie-gepaste wijnen

Maandmenu - April

antwerpse rundstartaar
(specialiteit van het huis )

of

superlekkere vitello tonato
gefruite mozzarella en gepofte
kappertjes

of

creatie van hand gepelde grijze garnalen


crème van wortel met gember en koriander

sorbet van litchee,banaan en yuzu
afgedraaid in onze sorbetière
supplement 5€

melkgeit met z'n kaasje
spek en appel

of

dagverse vis aanvoer
volgens inspiratie van de chef

ijsnoga met frambozen en chocola met munt

€ 69 menu,apero,wijnen en koffie all-in

Maandmenu - Mei

Kleine carpaccio en Runds tartaar
Koningskruid,olijf,AOP mini mozzarella

Of

Black -tiger,Doperwt /bloemkool
Nootjes

Créme van Asperges met zalm
En tuinkers

Mechelse koekoek
Enerzijds krokant gebakken
Anderzijds in balbottine
Enkele lentegroentjes
En sausje van pickles


Vanilleijstaartje
Krokante koekjes
Met amandel

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - Juni

In juni zijn er enkel asperge- en kreeftmenu's op bestelling beschikbaar.

Maandmenu - Juli

Salade van asperges en kleine tartaar van gemarineerde en huisgerookte zalm .

Of

Halfe kreeft Belle-vue / Supl; 7€ en op bestelling .

Of

Klein mosselpotje met venkel en basiliek .


---------------------------------------

Kleine gaspacho met grijze garnaal.

----------------------------------------


Sorbet van de dag huisgemaakt op t'moment (5€)

----------------------------------------------

Vis van de dag volgens marktaanbod.

Of

Graangevoerd kalfsvlees met enkele zomergroentjes en gefruite aardappel.


----------------------------------------------


Aardbeien met versgedraaide vanille en sabayon van perzikbier .

€ 69 apert ,koffie en wijn

Maandmenu - Augustus

Cannelloni van langoustine en mergpompoen Jus van schaaldieren en mossel met cumbava

Soepje van meloen en Italiaanse ham
Met dragon

Sorbet van de dag
(5€ toeslag)

Visje van de dag
Volgens aanvoer
Of
Rundsreepjes gegrild
Op de wijze van" tagliata di manzo


Vanille ijs ,rood fruit,chocolade en munt

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - September

duo van Naamse slakjes,in peterselie crème en in ravioli.
of
Noch rauw,noch gebakken schotse zalm met blanke boter ,tomaat en black -tiger
of
gegratineerde oesters met champagne

crème van witloof met kleine ravioli van langoustine

sorbet van de dag huisgemaakt en op het moment gedraaid 5€ supp.

kalfsvlees gegrild op een emulsie van zachte mosterd, zalf van wortel met enkele erwten en Mange tout

of

dagverse vis volgens marktaanbod


Profiteroles met chocola en vanille-ijs

Crunch van framboos en amaretto.








Koffie en snoepjes.

€ 69 Aperitief,wijnen en koffie

Maandmenu - Oktober

Flash info: op donderdag 1 november zal het restaurant open zijn!

Gegratineerde oesters met champagne,spinazie en tomaat.
Of
Rundscarpaccio,wakamé, gemarineerde champignons,
Sambaiazijn en gerookte olijfolie topper!!!
Of
Tempura van zeewatergarnaal,crème van belgian pickles,
Fris zure groentjes.

Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.

Dagverse vis volgens aanbod.
Of
Filet van hert , topinambour, witloof en knolselder .

Ijsgekoelde vanilletaartje "Ilke" met krokant amandelbrood,
Vloeibare frambozen




heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 All-in Aperitief ,wijnen en koffie

Maandmenu - November

Flash info: op donderdag 1 november zal het restaurant open zijn!

Ravioli van jakobsschelp en langoestine
met knolselder en schaaldierenjus .
of
tartaar van rund op Antwerpse wijze
(selder,mosterd,parmezaan en pesto)
of
huisgemaakte garnaalkroketjes .

Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.
Kleine vichyssoise met spek van kalkoen .

Dagverse vis volgens marktaanbod
Of
Volledig ontbeend kwarteltje op crème van knolselder, zoet zure witloof en mini gratin .
of zelfde bereiding met fazant

ijsnoga met amandel en chocolade .


heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 Aperitief ,aangepaste wijnen en koffie

Maandmenu - December

Ravioli van langoustines met spaghetti
van mergpompoen .

OF

Black-Tigers, gepaneerd in panko met plattekaas, komkommer en radijs .

OF

Naamse slakjes met amandel,tomaat en kruiden.

Sorbet 5€

Soepje van ui met kleine kaassouflé op toast .

Vis van de dag .

OF

Graangevoederde kalfskroon ,rauw gebakken bloemkool met kandij , sjalot ,nootjes en balsamico ,
witloof en pickles .


Versgedraaid vanille-ijs, chocolade, sabayon van frangelico .


heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .


€ 69 aperitief, gepaste wijnen en koffie