slider imageslider image

Maandmenu - Januari

Maanmenu januari

Maandmenu
Januari,

Salade van kwartel en tartaar van rode Bonito tonijn ,
gerookte olijfolie en nootjes.

of
gemarineerde makreelfilet met rode biet ,
enkele structuren van venkel.

crème van aardpeer met truffel

sorbet van mandarijn
met limoen
supp.5€

rug van kabeljauw
prei /spek /aardappel

of

Duke of Berkshire eierplant ,chips van merg pompoen ,
maldonzout en belgian pickles .


verloren kramiek met appeltjes,
speculaas ijs en chocolade .




heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons ,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - Februari

warm geitekaasje met spek en appel

of

salade van rode poon met kleine inktvisjes, tomaten-salsa en pesto van basiliek en pinda .

of

vraag naar onze suggestie.

sorbet van peer en gember
5€ supp.

vis volgens marktaanbod .

of

kalfslapje met aubergines, verse pasta en tomaten .

glaasje Blanc-Mange met passievrucht en chocolade .

heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons ,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - Maart

Glaasje spumante”hugo” met vlierbloesem
En enkele zon getinte hapjes.

MOUSSE VAN PARMEZAAN ,MET GAZPATCHO VELOUTE EN LANGOUSTINES.

OF

RIGATONI ,MET SPEKJES PARMEZAAN, TOMAAT EN CHAMPIGNONS

OF

CARPACCIO VAN RUNDVLEES ,SORBET VAN KONINGSKRUID, OLIJFOLIE ,OUDE BALSAMICO


**************************

SOEPJE VAN TOMAAT EN KONINGSKRUID MET SMELTKAASEN ERWT


**************************

Sorbet van de dag 5€ supp.

**************************

ROLLETJE HOEVEKIP MET MOZARELLA, GESTOOFDE TOMAAT, SALIE EN HUISGEMAAKTE PASTA

dagverse vis volgens aanbod


**************************

TIRAMISU VAN PLATTEKAAS MET LIMONCELLO EN IJSROOM VAN IJZERKRUID


**************************

KOFFIE EN SNOEPJES

€ 69 Koffie-gepaste wijnen

Maandmenu - April



——————————————————
antwerpse rundstartaar
(specialiteit van het huis )
of
superlekkere vitello tonato
gefruite mozzarella en gepofte
kappertjes
of
creatie van hand gepelde grijze garnalen

———————————————————————

crème van wortel met gember en koriander

sorbet van litchee,banaan en yuzu
afgedraaid in onze sorbetiére
supplement 5€
——————————————————————————
melkgeit met z’n kaasje
spek en appel
of
dagverse vis aanvoer
volgens inspiratie van de chef
———————————————————————————
ijsnoga met frambozen en chocola met munt

€ 69 menu,apero,wijnen en koffie all-in

Maandmenu - Mei


___________________________
DUO VAN RUNDS,ENERZIJDS TARTAAR,ANDERZIJDS CANNELONI,MET FRIS –ZURE TOETSEN
GEMARINEERDE VENKEL MET CHARDONNAY AZIJN

OF

GEMARINEERDE ZALM MET COUSCOUS VAN BLOEMKOOL /AVOCADO/LANGOESTINE


__________________________________


CRÉME VAN WORTEL /GEMBER /PINDA/KORIANDER





___________________________________
HUISGEDRAAIDE SORBET VAN DE DAG
5€ toeslag
____________________________________


VIS AANVOER “PETIT BATEAUX”

OF

KALFSVLEES MET KAVIAAR VAN AUBERGINES /GEDROOGDE TOMAAT /BASILIEK / MOZZARELLA
_______________________________________
GEVULD, LAUW,PANNEKOEKJE MET VANILLE EN AMANDEL,
AARDBEIEN MET COMBAVA

DIT MENU KAN OOK AANGEBODEN WORDEN VOOR LENTE FEESTEN
EN MET EEN EXLUSIEF HUISGEMAAKT IJSLAMMETJE (6€ P.P)




€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - Juni

In juni zijn er enkel asperge- en kreeftmenu's op bestelling beschikbaar.

Maandmenu - Juli


Salade van asperges en kleine tartaar van gemarineerde en huisgerookte zalm .

Of

Halfe kreeft Belle-vue / Supl; 7 € en op bestelling .

Of

Klein mosselpotje met venkel en basiliek .


---------------------------------------

Kleine gaspacho met grijze garnaal.

----------------------------------------


Sorbet van de dag huisgemaakt op t’moment (5€)

----------------------------------------------

Vis van de dag volgens marktaanbod.

Of

Graangevoerd kalfsvlees met enkele zomergroentjes en gefruite aardappel.


----------------------------------------------


Aardbeien met versgedraaide vanille en sabayon van perzikbier .

€ 69 apert ,koffie en wijn

Maandmenu - Augustus

Cannelloni van langoustine en mergpompoen Jus van schaaldieren en mossel met cumbava

Soepje van meloen en Italiaanse ham
Met dragon

Sorbet van de dag
(5€ toeslag)

Visje van de dag
Volgens aanvoer
Of
Rundsreepjes gegrild
Op de wijze van" tagliata di manzo”


Vanille ijs ,rood fruit,chocolade en munt

€ 69 Aperitief ,koffie en gepaste wijnen

Maandmenu - September

duo van Naamse slakjes,in peterselie créme en in ravioli.
of
Noch rauw,noch gebakken schotse zalm met blanke boter ,tomaat en black -tiger
of
gegratineerde oesters met champagne

créme van witloof met kleine ravioli van langoustine

sorbet van de dag huisgemaakt en op het moment gedraaid 5€ supp.

kalfsvlees gegrild op een emulsie van zachte mosterd, zalf van wortel met enkele erwten en Mange tout

of

dagverse vis volgens marktaanbod


Profiteroles met chocola en vanille-ijs

Crunch van framboos en amaretto.








Koffie en snoepjes.

€ 69 Aperitief,wijnen en koffie

Maandmenu - Oktober

Flash info: op donderdag 1 november zal het restaurant open zijn!

Gegratineerde oesters met champagne,spinazie en tomaat.
Of
Rundscarpaccio,wakamé, gemarineerde champignons,
Sambaiazijn en gerookte olijfolie topper!!!
Of
Tempura van zeewatergarnaal,créme van belgian pickles,
Fris zure groentjes.

Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.

Dagverse vis volgens aanbod.
Of
Filet van hert , topinambour, witloof en knolselder .

Ijsgekoelde vanilletaartje”Ilke” met krokant amandelbrood,
Vloeibare frambozen




heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons ,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 All-in Aperitief ,wijnen en koffie

Maandmenu - November

Flash info: op donderdag 1 november zal het restaurant open zijn!

Ravioli van jakobsschelp en langoestine
met knolselder en schaaldierenjus .
of
tartaar van rund op Antwerpse wijze
(selder,mosterd,parmezaan en pesto)
of
huisgemaakte garnaalkroketjes .

Sorbet vers gedraaid .
5€ supp.
Kleine vichyssoise met spek van kalkoen .

Dagverse vis volgens marktaanbod
Of
Volledig ontbeend kwarteltje op créme van knolselder, zoet zure witloof en mini gratin .
“of zelfde bereiding met fazant “

ijsnoga met amandel en chocolade .


heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons ,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .

€ 69 Aperitief ,aangepaste wijnen en koffie

Maandmenu - December

Ravioli van langoustines met spaghetti
van mergpompoen .

OF

Black-Tigers, gepaneerd in panko met plattekaas, komkommer en radijs .

OF

Naamse slakjes met amandel,tomaat en kruiden.

Sorbet 5 €

Soepje van ui met kleine kaassouflé op toast .

Vis van de dag .

OF

Graangevoederde kalfskroon ,rauw gebakken bloemkool met kandij , sjalot ,nootjes en balsamico ,
witloof en pickles .


Versgedraaid vanille-ijs, chocolade, sabayon van frangelico .


heeft U voedingsallergieen of intoleranties, meld het ons ,
niet alle ingredienten worden op de kaart vermeld, de samestelling van de gerechten kan soms wijzigen .


€ 69 aperitief, gepaste wijnen en koffie