slider imageslider image

Speciale menu - Lunch

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic


Elke woensdag middag kan u een lekkere 2 gangen lunch komen genieten.
Reservatie gewenst.

€ 25 voor 2 gangen

Speciale menu - Valentijntjesdag

glaasje champagne met hapjes .

VALENTIJN MENU

OP 14 FEBRUARI OM 19H.


Glaasje champagne, met zijn starters.


Tartaar van zalm, gefruite kappertjes, ysigny room ,komkommer en Nobachi garnaal .

Ravioli van knolselder met jakobsschelp en zeewatergarnaal ,emulsie van schaaldierenjus. .

Sorbet,

Kalfslende met kaviaar van aubergine, gekonfijte kerstomaat en Zweedse aardappeltjes.

Valentijn dessert .

koffie en snoepjes










€ 89 Menu all-in champagne ,wijnen en koffie-thee

Speciale menu - Paasmenu

Op paasmaandag 13 april

op paasmaandag serveren wij onze maandmenu, van April .

€ 8 Champagne toeslag in plaats van huisapero.

€ 69 Menu all-in met wijnen,koffie en aperitief

Speciale menu -


€ 0

€ 0 .

Speciale menu - Juni kreeftenmaand

Menu enkel op bestelling mits 48 h op voorhand .

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic


Slaatje van kreeft met ras -el-hanout ,hand gerolde couscous Appel, limoen en mosterd

Asperge ,kreeft en ossenstaart op
Crème van bloemkool en nootjes

Sorbet van krieken en kriekbier
(5€‚- toeslag)

Rundsreepjes met notensla ,basiliek,
Aceto,parmezaan ,gerookte olijfolie
Of
Nage van half kreeftje,en
Dagvers visfileetje

Vanille ijs ,rood fruit,chocolade en munt

€ 85 met wijnen en koffie

Speciale menu - Thai Break week-end

Zaterdag 28 en zondag 29 november

Aperitief van het huis met enkele smaakmakers

of

Glaasje champagne €8

top 60 gin € 9 t/m € 12 met Gepaste tonic


4 thaise top-gerechtjes

€ 68 All-in per persoon Aperitief ,wijnen en koffie of thé

Speciale menu - Kerstdag

28 en 29 november 2020

Huisaperitief
Of
Champagne,8€
Of
Gin tonic 10 €


Ravioli van knolselder met coquilles en langoestines,
Sjalot en gember , jus van schaaldieren .


Zeebaars met salade van mango,koriander en pinda ,
Sausje van kokosmelk en citroengras .


Sorbet van citrus,passie en banaan.
5 € supp.


Fazant met witloof ,knolselderij, chips van pastinaak,
Gratin, rode wijn en sjalot.


Vanilleijstaartje met meringue,
Amandelbrood en framboos .



Koffie en zoetjes ;

Dit menu komt op 79 €
Met Apero, wijnen en koffie .



Deze formule kan in traiteurformule 4 gangen
Zonder sorbet 47€ p.p.

TEVENS KAN OOK EEN ZEEVRUCHTENSCHOTEL ROYAL AAN !!!
49€ p.p.

We werken enkel per overschrijving , reservatie te storten op BE64 429 50 666 41 52
met vermelding naam en telefoon

Speciale menu - Nieuwjaarsavond

31 december aanvang om 19.30h

Glaasje champagne
Huis “cruet”
Met enkele starters .


Lauw oestertje met tapioca, nori en groene kruiden ,
Kleine carpaccio met gemarineerde eryngii.



Pannacota van bloemkool met kreeft, garnaal en ganzelever ,
Gel van granny smith.



Zeetong en jacobschelp,rijspapier, zeekraal en dachivinaigrette.



Sorbet van avocado, kokosmelk en citroengras.



Filet van hert met brussels loof
Chips van pastinaak, créme van topinamboer.



Créme brulleé op cremeux chocolade en praliné, sneeuwpoeder
Van koko’s , ijs van mango en limoen ,sinaaschapelure .


Menu, met champagne ,wijnen en koffie 139 €

Dit menu kan in traiteur (zonder 1 st gerecht en sorbet )
55€ P.P
Met 1st gerecht en sorbet 72 € P.P.

We werken enkel per overschrijving , reservatie te storten op BE64 429 50 666 41 52
met vermelding naam en telefoon

Speciale menu - Nieuwjaarsdag

01 januari 2021

Axel en Marie-Rose
verwelkomen jullie
op 1 januari 2021

om het nieuwe jaar in te leiden
aanvang 13h00


Huisaperitief met vlierbloesem
Assortiment hapjes
of
Glaasje champagne
Huis “cruet”
8 € supl.


Pannacota van bloemkool met kreeft, garnaal en ganzelever ,
Gel van granny smith.

Zeetong en jacobschelp,rijspapier, zeekraal en dachivinaigrette.

Sorbet van avocado, kokosmelk en citroengras.
5€ suppl.

Filet van hert met brussels loof
Chips van pastinaak, créme van topinamboer.

Créme brulleé op cremeux chocolade en praliné, sneeuwpoeder
Van koko’s , ijs van mango en limoen ,sinaaschapelure .

Menu met huisaperitief ,wijnen en koffie 79 €

Dit menu kan in traiteur (zonder sorbet )
47 € P.P



sorbet van peer en gember
(5€)

fazant op brabantse wijze ,oesterzwam en pijpajuin, gratin van aardpeer
en aardappel
sausje van sjalot” cuisse de poulet”



ijsnougatine met frambozen

We werken enkel per overschrijving , reservatie te storten op BE64 429 50 666 41 52
met vermelding naam en telefoon

en munt,



koffie en snoepjes