slider imageslider image

Speciale menu - Lunch

Elke woensdag middag kan u een lekkere 2 gangen lunch komen genieten.
Reservatie gewenst.

€ 25 voor 2 gangen

Speciale menu - Nieuwjaarsdag

01 januari start om 13u.

Trilogie van zalm huis gerookt, gemarineerd en in rilette .


Ravioli van knolselder en reuze langoustine met sjalot, gember en Italiaanse peterselie.

Sorbet van krieken en kriekbier .

Hindefilet, groene kool, boschampignons,witloof, gratin, zalf van aardpeer .

Panacotta met witte chocolade ,passievrucht, gelei van framboos met suikerspin-smaak




___________________________________
KOFFIE EN SNOEPJES
MENU,APERITIEF,WIJNEN EN KOFFIE





€ 45 traiteurformule, twee voorgerechten- hoofdschotel en dessert

€ 79 All-in p.p. Aperitief ,wijnen en koffie

Speciale menu - Valentijntjesdag

glaasje champagne met hapjes .

VALENTIJN MENU

OP 14 FEBRUARI OM 19H.


glaasje champagne met hapjes .

gemarineerde schotse zalm met zeewatergarnaal, venkel ,isigny en mosseltjes .

kaviaar van eierplant met jakobsschelpen en knolselderblaadjes .

Sorbet,

volledig ontbeende kwartel met tijm en honing , groene kool, tomaat, slakjes en jonge look

valentijn dessert .

koffie en snoepjes










€ 89 Menu all-in champagne ,wijnen en koffie-thee

Speciale menu - Paasmenu

van vrijdag 30 maart t/m 2 april

———————————————
nobachi garnaal met tartaar van zalm
venkel / avocado/kroepoek
———————————————
crème van selder
parmezaan /basiliek/olijfolie
—————————————————————
sorbet van appelsien
en dragon
——————————————————
graangevoederd melkkalf met kikkererwt
lentegroentjes/wortelzalf met kaneel
of
dagvers visje
——————————————————
verrassing eitje met citroen
en eiwitschuim
——————————————

€ 7 Champagne toeslag in plaats van huisapero.

€ 73 Menu all-in met wijnen,koffie en aperitief

Speciale menu - Mei aspergemaand

van 14 mei tot 30 juni

Mei aspergemaand
********************

Asperges op Vlaamse wijze
***********************************
Roomsoepje van asperge met grijze garnaal en kleine kaassoufflé
****************************
Sorbet van de dag
Huisgedraaid 5 € supp.

**********************************
Lekker stukje rundvlees met gebakken asperges in hoeveboter, zandworteltjes en sluimererwt,
Dauphine aardappel en mousseline van tomaat
en koningskruid
*************************************
Ijsroom van coco ,praline van banaan,gelei van ananas ,cremeux van chocolade
******************************
Koffie en snoepjes


€ 7 Champagne toeslag in plaats van huisapero.

€ 69 All-in Aperitief ,wijnen en koffie.

Speciale menu - Juni kreeftenmaand

Menu enkel op bestelling mits 48 h op voorhand .

Slaatje van kreeft met ras -el-hanout ,hand gerolde couscous Appel, limoen en mosterd

Asperge ,kreeft en ossenstaart op
Créme van bloemkool en nootjes

Sorbet van krieken en kriekbier
(5€ toeslag)

Rundsreepjes met notensla ,basiliek,
Aceto,parmezaan ,gerookte olijfolie
Of
Nage van half kreeftje,en
Dagvers visfileetje

Vanille ijs ,rood fruit,chocolade en munt

€ 85 met wijnen en koffie

Speciale menu - DINNER EN DANCE

op 2 Februarie 2019

op 25 Mei 2019

Op 7 September 2019

Start dinner 19 uur

met een driegangen menu,
apero, wijnen inbegrepen ,

start Dance 22H.



€ 55

Speciale menu - Thai Break week-end

24 en 25 november


€ 68 All-in per persoon Aperitief ,wijnen en koffie of thé

Speciale menu - Kerstdag

25 december vanaf 12.45 h.

Rundstartaar en carpaccio , beukenzwam , dachi ,
gerookte olijfolie en wakamé .

Rizotto van tarwe met oude Brugse ,
Italiaanse ham,
jacobsschelpen en parmezaan

Hertenfilet met knolselder en
koningsoesterzwam,
Aubergine en sjalot créme van pickles .

Ijsgekoeld vanilleijstaartje met krokant
Amandelbrood en frambozen .

€ 45 traiteurformule, twee voorgerechten- hoofdschotel en dessert

€ 79 All-in p.p Aperitief ,wijnen en koffie

Speciale menu - Oudejaarsavond

31december –aanvang om 19.30h

OUDEJAARSAVOND
“EEN SPETTEREND OVERGANG
VAN OUD NAAR NIEUW IN STIJL”
Wij heten u welkom
Marie-rose en Axel Dewit
DRESSCODE:CASUAL CHIC
UITGEBREIDE APERO MET HAPJES,GEVOLGD DOOR
EEN GROOT LUXE BUFFET MET TOP PRODUCTEN
KREEFT ,OESTERS,GANZELEVER ENZ……….
**************
BUFFET VAN HOOFDSCHOTELS:
MET 6 HOOFDSCHOTELS WAARONDER BV;
LAMSKROONTJES,ZEETONGFILET,EENDEBORST
HERTENFILET ENZ……
******************
GROOT ASSORTIMENT
VAN DESSERTEN
**************
DRANKEN INBEGREPEN TOT 3.00H OP DE OCHTEND
MET WIJNEN,SOFT,CARLSBERG,EN WATERS ,APERO
KOFFIE OF THE
EN” LAST BUT NOT LEAST” OM MIDDERNACHT EEN
GRATIS HUISCOCTAIL ,LEDTUBES EN COTILLONS VOOR ANIMATIE!!!
DEELNAME :128€ P .P
OP VOORHAND TE STORTEN OP KBC :BE 64 4295 0666 4152 BIC :KREDBEBB
Als referte: steeds uw naam en aantal vermelden,graag ontvangen we één globaal bedrag per tafel ,waarvoor dank

€ 128